Vind het juiste echo apparaat voor uw dierenkliniek

Veterinaire echografie - Thalamed

In diergeneeskunde is echografie onmisbaar, vandaar dat u als dierenarts graag een echo apparaat wilt aanschaffen. Maar welk model sluit het best aan bij uw wensen en waar vindt u het beste aanbod? Met wat voor dieren u ook werkt, bij ons doet u maar één aanvraagen wij doen vervolgens vrijblijvend het zoekwerk voor het juiste apparaat.

Echografie in de diergeneeskunde

Echografie in de diergeneeskunde wordt ook wel aangeduid met de term ‘veterinaire ultrasound’. Ultrasound kunt u bij verschillende soorten dieren inzetten om de abdomen en de thorax te onderzoeken. U kunt het voor echocardiografie, radiologie, orthopedie en gynaecologie gebruiken. Echografie voor uw dierenkliniek kan ingezet worden voor specifieke doeleinden.

In de veehouderij wordt echografie bijvoorbeeld ingezet om het niet-drachtige vee op te sporen. Bij paarden wordt het juist veelal toegepast voor het in beeld brengen van de pezen en spieren. In een gezelschapsdierenpraktijk zult u het echo apparaat vooral voor hond en kat gebruiken. U heeft wellicht een apparaat nodig voor in uw praktijk of juist een mobiel formaat, omdat u veel op verschillende locaties werkt.

Professioneel advies en passende service

Wij van Thalamed specificeren uw zoekopdracht en brengen u vrijblijvend met leveranciers in contact die het best aansluiten bij uw wensen. Dat scheelt voor zowel u als onze partners een hoop zoekwerk. Onze partners bieden deze producten die over de hele wereld gefabriceerd worden, maar bovenal bieden zij een professionele service en geven ze graag advies.

De ervaring van dierenartsen is dat het contact met onze partners altijd erg prettig en persoonlijk is. Onze leveranciers hebben namelijk hetzelfde doel als uw dierenkliniek: de gezondheid en het welzijn van dieren verbeteren.

Geen enkele aanvraag blijft bij ons onbehandeld. Of u nou op zoek bent naar een echo apparaat voor pluimvee, gezelschapsdieren, paarden of landbouwdieren, wij staan altijd klaar om u met de juiste leveranciers in contact te brengen. Doe nu uw aanvraag en wij doen vervolgens uw zoekwerk!

Wilt u offertes voor echografie apparatuur vergelijken?

Het Thalamed.nl team helpt u met deze taak. Laat ons weten wat u zoekt en wij vinden het voor u. Vul dit formulier in en ontvang snel gratis offertes. Bedankt!